ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η « Κεραμεία Αλλατίνη Α.Β.Ε.Τ.Ε.» είναι μία από τις παλαιότερες βιομηχανίες στην Ελλάδα.

IΣΤΟΡΙΑ

1858 : Οι αδελφοί Αλλατίνη ιδρύουν την εταιρεία, η οποία έχει δύο κλάδους παραγωγής , αυτούς των κεραμικών και της αλευροβιομηχανίας. Τα προϊόντα της «Κεραμεία Αλλατίνη» είναι οξύμαχα πλακίδια και σωλήνες, διακοσμητικοί πλίνθοι και τέσσερις τύποι κεραμιδιών.

1964 : Η εταιρεία χωρίζεται στους δύο κλάδους παραγωγής, δημιουργώντας δύο ανεξάρτητες εταιρείες. Αυτή τη χρονική περίοδο ξεκινά η διαπραγμάτευση της μετοχής της «Κεραμεία Αλλατίνη Α.Β.Ε.Τ.Ε.» στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

1992 : Η ιστορία της εταιρείας συνεχίζεται από τους αδελφούς Κώτσια, με τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών εγκαταστάσεων, θέτοντας νέους στόχους και σκοπούς.

1998 : Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου, σε μία έκταση 75.000 m 2 στο Κιλκίς, για την άριστη και παράλληλα φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή κεραμικών πλακιδίων COTTO .

2000 : Η παραγωγή εμπλουτίζεται με τα νέα πλακίδια GRES PORCELLANATO , διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων και δίνοντας την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη.


ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα πλακίδια της "Κεραμεία Αλλατίνη" παράγονται με τη διαδικασία της εξέλασης.

Η ζωντάνια και η μοναδικότητα σε κάθε δάπεδο, επιτυγχάνεται χάρη στη σύγχρονη αυτή διαδικασία που προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες και μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο κατορθώσαμε να διαφοροποιηθούμε από την αγορά, δημιουργώντας ανεπανάληπτα ανάγλυφα σχέδια και χρωματικούς τόνους σε κάθε πλακίδιο.

Επιπλέον, με τη συνεχή μελέτη και επιμέλεια του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, προσφέρουμε πλακίδια υψηλών προδιαγραφών που ξεχωρίζουν για την αισθητική και πρωτότυπη υφή τους. Η μεγάλη γκάμα σχεδίων μας καλύπτει όλες τις αισθητικές προτιμήσεις και η εγγυημένη αντοχή τους εξασφαλίζει την τοποθέτησή τους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Εάν το 1858 η ιδέα ήταν να καλυφθεί μια βασική ανάγκη, σήμερα, η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προηγείται των αναγκών, δίνοντας ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις για τέλειο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα.


ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ

Στην "Κεραμεία Αλλατίνη" έχουμε ως πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, καθώς και την κάλυψη όλο και περισσότερων αναγκών με προϊόντα άριστης ποιότητας και εγγυημένη αντοχή στο χρόνο.

Σκοπός μας είναι ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας μας με ξεχωριστά, πρωτοποριακά σχέδια, ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.